Η ΚοινΣΕΠ Αλυκών Φως έχει αναπτύξει μία σειρά από τεχνολογικά εργαλεία, που ονόμασε “Ολιστικό Φάκελο Υγείας”, με τα οποία τα μέλη μας μπορούν να καταγράψουν όλες τις διαστάσεις που αφορούν στην υγεία τους τόσο σε ατομικό επίπεδο π.χ. φυσικό σώμα, συναίσθημα, διανόηση, πνευματικότητα, διατροφή όσο και σε κοινωνικό-οικονομικό επίπεδο π.χ. σχέσεις, οικογένεια, εργασία, φυσικό περιβάλλον, κοινωνικό περιβάλλον κλπ.

Ο “Ολιστικός Φάκελος Υγείας” περιλαμβάνει τόσο ιατρικά δεδομένα π.χ. φαρμακευτικές θεραπείες ή χειρουργικές επεμβάσεις ή οδοντιατρικές θεραπείες ή ομοιοπαθητικές θεραπείες ή το διατροφολογικό του ιστορικό όσο και άλλες πληροφορίες χρήσιμες για την ολιστική αντιμετώπιση της υγείας του.

Ο “Ολιστικός Φάκελος Υγείας” είναι ανώνυμος. Τα μέλη μας αποκτούν ένα μοναδικό κωδικό όνομα που δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά τους και είτε μόνα τους είτε με την υποστήριξή μας εισάγουν τα δεδομένα της υγείας τους. Βασικός σκοπός της υπηρεσίας είναι να μπορεί το μέλος μας να έχει το ολιστικό ιστορικό του με ένα κλικ στο κινητό του ή στον υπολογιστή του ή και συνολικά σε ένα ενοποιημένο πρότυπο έγγραφο ώστε είτε ο κλασσικός γιατρός του μέλους μας είτε ένας ολιστικός γιατρός της ΚοινΣΕΠ Αλυκών Φως να αποκτήσει πρόσβαση στις πληροφορίες που θέλει να μάθει για την υγεία του μέλους μας και να τις ερμηνεύσει με τον δικό του τρόπο.

Loading...
0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

©2023 ΑΛΥΚΩΝ ΦΩΣ

Επικοινωνία με την ΑΛΥΚΩΝ ΦΩΣ ΚοινΣΕΠ

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?